31.12.2013

N E W Y E A R ★ ☆


Nyt on kohta taas yks vuosi ohi. What, miten ihmeessä. Anyway, kiitos kaikille, jotka ovat pysyneet blogin lukijana vaikka en olekaan maailman aktiivisin postaaja joka maan päältä löytyy. :D

Mä oon ny harkinnu tätä aika pitkän ajan, ja aika moni varmaan arvaa mistä asiasta puhun. Oon päättänyt, että blogi menee parin kuukauden tauolle. Musta tuntuu että aina kun postaan niin teen sen pakosta, en siis nauti enää asioista joista nautin ennen, kuten nukkejen kuvaamisesta. Kyllä mä valokuvaamisesta tykkään, mutta en enää jotenki kai osaa kuvata nukkeja. Mulla ei oo oikeen mitää uusia ideoita, jota voisin toteuttaa. Tuntuu, että mä ottaisin aina samannäköisiä kuvia, en tiiä miks mutta joo, inspiraatio on kadonnut aikalailla kokonaan.
Tää tauko tulee tosiaan kestämään varmaan pari kuukautta, en osaa varmasti sanoa. Enkä vaan lepää tauon aikana sillee "Yeahhh ei tartte postata nyt hommaan elämän enkä mieti nukkeja ollenkaan." Ei. Mä nimenomaan yritän saada lisää kuvausinspiraatiota ja yritän kehitellä vähän ideoita ja näin.
Mulla tosiaan on lifestyleblogi, ja sinne varmaan postaan ihan normaalisti. En tosin sielläkään ole kovin aktiivinen, mutta kuitenkin, en vie sitä tauolle tai mitään. Sen blogin linkki on tän blogin vasemmassa reunassa bannerin alla, if you are interested.

Pitäkää hyvä uusi vuosi ja toteuttakaa uuden vuoden lupauksenne, jos sellasia teette. Ootte ihania kaikki, kiitos ja nähään parin kuukauden päästä! <3

7 kommenttia:

 1. Aaaaw suloisia kuvia neidistä <3
  Hyvää uutta vuotta sinnekkin! x3

  VastaaPoista
 2. Awwws, aivan upeita kuvia ;3; <33333333

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia :o ♥
  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 4. voikun sulosia kuvia ♥3♥
  aivan ihanaa uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 5. Mikäs nukke toi rosalie on? Sori kun ei liity aiheeseen.

  VastaaPoista

Comments make me happy nwn