8.9.2013

This is my coup d'etatKuvat ovat jo viikon takaa, mutta olen ollut liian laiska muokatakseni niitä.. Nyt tosin onnistuin muokkaamaan ne, kun yöllä ei ole oikeastaan mitään muutakaan tekemistä. :D
Rakas armas PhotoScapeni petti minut, ja alkoi lagata, joten piti muokata kuvat iPiccylla - siksi aika huono laatu joissain kuvissa.
Kuvailin siis Annan kanssa - tosin loppujen lopuks mä taisin olla se ainut joka oikeesti otti kuvia.

Tää blogi on kyllä täydellinen esimerkki siitä, miten mielikuvituksellinen oon näiden tekstien kanssa.. Alan tosin kirjoittaa tonne lifestyleblogiin pian, ja sinne kyllä tulee tekstiä jos kiinnostaa. ;)


Uudistin myös yöllä nukkeprofiileja ja nyt ne on päivitetty - parilta nukelta puuttuu vielä kuvat, mutta tiedot on ainakin oikein. Tein myös oman "profiilini" uudestaan, koska siinä oli vielä kuva mun vanhoista hiuksista ja jotain erittäin outoa tietoa musta. Nyt pitäs olla ihan selkeet lauseet siellä ja näin poispäin.

Eipä mulla muuta, rupeen luultavasti postailemaan vähän useammin - nukkeintoa löytyy, aikaa ei niinkään. :D 

Ens postaukseen, byeeee! <3

4 kommenttia:

  1. "Kuvailin siis Annan kanssa - tosin loppujen lopuks mä taisin olla se ainut joka oikeesti otti kuvia" Haha, nauroin XD mun mielestä noi kuvat oli tosi söpösti muokattuja :3

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia c: oma lemppari ehkä näistä eka n___n ♥
    siu pitää postailla useemmin :c

    VastaaPoista

Comments make me happy nwn