16.7.2013

I guess I'm kinda lazy ~~ (päivitetty 27.7!!!!!!)

Arvatkaapas kuka juuri toissapäivänä tajus, etten oo postannut kuukauteen nukkeblogiin? No minäpä minä. Voi ei :D Mua ei nukkeiluta oikeestaan yhtään, tai no en osaa selittää, ei oo ollu vaan aikaa.. (pffft päivän suurin vale, en oo vaan jaksanut ja muistanut XD) ja oon kovasti miettinyt miten saisin tätä intoa vähän nostettua, mutten ole vielä keksinyt keinoa ~
Koska mulla on 10 nukkea, on aika loogista että mulla on omat lempparit ja vähemmän lempparit :D Lemppareita siis kuvailen enemmän kuin muita, joten olen tullut siihen päätökseen, että myyn pari nukkea pois pikku hiljaa. Koska c'mon, 10 nukkea.. On aika vaikeaa kuvailla kaikkia niitä tasapuolisesti D:

Tämä postaus on siis myynti-ilmoitus ._. Jos ei kiinnosta, painappas tämä välilehti pois selaimeltasi, okay? :3Kyllä, myyn Norin. Se ei ole koskaan oikeen tuntunut innostavan mua pahemmin, en tiiä miks, mutta näin vaan on. Mutta anyways, tämä tyttö on etsimässä siis uutta kotia! :)
Jos kiinnostuit, tässä hieman tietoa Norista:

Nori on malliltansa Pullip Sfoglia. Nori saapui tänne 23. elokuuta vuonna 2012, eli on melkein vuoden 'vanha'. Hänellä on Coolcatista ostetut punaruskeat chipsit. Peruukki on pullip Tiphonan stock, joka on yllättävän hyvässä kunnossa ollakseen stock-peruukki, joten uutta peruukkia ei välttämättä tarvitse heti ostaa. Silmämekanismi toimii erittäin hyvin, silmien kääntö-"vipu" on aika jäykkä, on aina ollut. Silmät sulkeutuvat niin, että pieni osa silmästä jää näkyville (kuten kuvasta näkyy), mutta se on normaalia Sfoglia-mallisille nukeille. Norilla on 4. tyypin stock-kroppa, joka ei ole vaurioitunut (jalat eivät ole kamalan löysät ja käsivarret eivät irtoile tyhjästä).

Norin mukana tulisi:
- obviously peruukki, silmämekanismi, peruukki ja nukke XD
- Pullip ADJ'n stock-alusmekko
- Pullip Sfoglian stock-laukku sekä stock-sukat
- Pullip Tiphonan stock-kengät
- Valkoinen ständi
- Sfoglian laatikko

Hintaa on tyttösellä 75€ (päivitetty 27.7)
Ai niin, lue tämä:
Postitus on mahdollista!!! (päivitetty 27.7) 

Joten jos todellakin kiinnostuit, ota yhteyttä:
Sähköpostiosoite: laura.and.dolls@gmail.com
tai
goSupermodel: miley9love


Nyt ei taida tulla hetkeen postausta, koska yritän tosiaankin kerätä vähän nukkeiluintoa 3: Mutta tämän verran jaksoin nähdä vaivaa. Jos tulee jotain kysyttävää, mitä en maininnut postauksessa, kysy kommenttiboksissa :3 Kiitoooooooooos ~

5 kommenttia:

 1. Hupsista, väärä käyttäjä XD joo mut Anna täällä B)

  VastaaPoista
 2. :'( yhyy.... Ei oo varaa.... :O mut se ei oo utta BD

  VastaaPoista
 3. Kohta ois 75€ mut onkohan neitokainen viety käsistä? :3

  VastaaPoista
 4. Mul ois kyllä rahaa :D mut en oo varma ;)

  VastaaPoista

Comments make me happy nwn