12.3.2013

★ Package from Coolcat ★

Heii :3 Tuota, sanoin viime postauksessa, että päivän sisällä tulisi uusi postaus... Tuota... toisin kävi. XD Mulla oli jotain kuvia kyllä, jotka olisin voinut laittaa tänne, mutten vaan jaksanut. Maanantaina nukkeintoni kohentui, kun Coolcatin paketti vihdoin tuli!! Tilasin siis 27. tammikuuta Coolcatilta kolmet chipsit, paidan ja ruuveja.
En kyllä varmaan Coolcatista enää tilaa, paitsi kun haluan chipsejä, sillä niin huono ensimmäinen kokemus.. Tilaus hukkui, ja sittenhän siinä vierähti mukavasti kuukausi... Toivottavasti teillä on parempia kokemuksia Coolcatista, itselleni jäi vähän epävarma olo, haluanko enää tilata. XD Mutta oikeat tavarathan sieltä tuli, nyt kun oikein muisteli mitä tilasin.

 Paketti oli söpö vaaleanvihreä c:

 Koko tilaus ^^ Pusero, kolmet chipsit ja ruuveja, kuten jo sanoin :D
titititititittititititiiiiiiTADAAA ! :3 Michela sai siis liilat chipsit ja vaihdoin Norin peruukin hänelle. n__n Ehdottomasti lempparini. Ainut huono puoli on, että ADJ'n silmät on isommat kun muiden nukkejen, joten nuo chipsit oli vähän liian pienet.. No jaa, ei se kuvista onneksi näy. (:


 Nori sai Michelan peruukin ja punaruskeat chipsit. Aion varmaan myydä Norin, koska hän ei vaan tunnu omalle nukelle.. Sfoglia on iiihana nukke, mutten jotenkin vaan Norista ole innostunut.. Tilaan ehkä uuden peruukin Norille, jospa sitten tykästyisin uudestaan.
Sitten menin kuvaamaan ulos uutta lellikkiäni c:Toivottavasti piditte tästä postauksesta n__n ♥ Ensi postaukseen c:

8 kommenttia:

 1. Harmi että tilaus viivästyi D: Nyt tiedän, että coolcat on hiiiidas!
  Kivoja tilauksia tilasit. Nori on minusta tosi kaunis nukke. Älä myy sitä!
  Voi kuinka Michella on nätti o U o Olen kateellinen >.<

  Muovirakkaus.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se varmaan yleensä niin hidas ole, ainakin tiedän monia ihmisiä, jotka on saaneet tilauksensa viikossa tai kahdessa. c:

   Kiitos paljon :3

   Poista
 2. Jos myyt norin voin ehk ostaa, jos maksaa vähä (;;; maybee

  Mut joo kiva postaus :) paitsi et asennot on samanlaisia tossa ulkona otetuis kuvis..

  VastaaPoista
 3. Mistä ostit Michellan peruukin ? nwn

  VastaaPoista

Comments make me happy nwn